WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE
| Woda |
3,50 % max. |
| Tłuszcz |
1,00 % max. |
| Białko |
12,00 % min. |
| Laktoza |
ok. 75 % |
| Popiół |
5,00 % max. |
| Indeks rozpuszczalności |
0,5 ml max. |
| Cząstki przypalone |
dysk A/B lub lepszy |
| |
| Ogólna liczba bakterii |
20 000/g max. |
| Bakterie z grupy Coli |
10/g max. |
| Listeria monocytogenes |
nb/25g |
| Salmonella |
nb/25g |
| Gronkowce koagulazo - dodatnie |
10/g max. |
| Enterobacteriaceae |
10/g max. |
| Pleśnie i drożdże |
100/g max. |
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:
12 miesięcy od daty produkcji.
OPAKOWANIE:
Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 25 kg netto każdy.
pobierz jako PDF
KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl