Aktualności

Mleko pełne w proszku ADPI EXTRA GRADE

Jakość:

ADPI Extra Grade

WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE

Woda 3,50 % max.
Tłuszcz mleczny 26,00 % min. 
Białko 26 % min. 
Laktoza 36,00 % min. 
Popiół 7,00 % max.
Kwasowość wolna 0,15 % max.
pH 6,50 - 6,90
Indeks rozpuszczalności 1,00 ml max.
Cząstki przypalone dysk B lub lepszy
 
Ogólna liczba bakterii 10 000/g max.
Bakterie z grupy Coli nb/g
E. Coli nb/g
Listeria monocytogenes nb/25g
Salmonella nb/25g
Staphylococcus aureus      nb/g
Faecal streptococci 100/g max.
Enterobacter sakazakii nb/10g
Drożdże i pleśnie 50/g max.

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:

12 miesięcy od daty produkcji.

OPAKOWANIE:

Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 25 kg netto każdy lub big bagi o wadze 1 000 kg max.


pobierz jako PDF


KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl

Copyright © 2018 by Unipolcom S.A.