Aktualności

Natłuszczane mleko w proszku

WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE

Woda 3,00 % max.
Tłuszcz roślinny 28,00 % min.
Białko 26 % min. 
Laktoza 36,00 % min. 
Kwasowość wolna 0,15 % max.
Indeks rozpuszczalności 1,00 ml max.
Cząstki przypalone dysk B lub lepszy
 
Ogólna liczba bakterii 10 000/g max.
Bakterie z grupy Coli nb/0,1g
E. Coli nb/0,1g
Listeria monocytogenes

 

nb/25g
Salmonella nb/25g
Drożdże i pleśnie 50/g max.

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:

12 miesięcy od daty produkcji.

OPAKOWANIE:

Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 25 kg netto każdy lub big bagi o wadze 1 000 kg max.


pobierz jako PDF


KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl

Copyright © 2018 by Unipolcom S.A.