Aktualności

Serwatka słodka w proszku

Jakość:

Spożywcza

WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE

Woda 3,50% max.
Tłuszcz 1,25% max.
Białko 11,00 % min.
Laktoza ok. 72 %
pH 6,00 – 6,50
Indeks rozpuszczalności 1,25 ml max.
Cząstki przypalone dysk B lub lepszy
 
Ogólna liczba bakterii 10 000/g max.
Bakterie z grupy Coli 10/g max.
E. Coli 10/g max.
Listeria monocytogenes nb/25g
Salmonella nb/25g
Gronkowce koagulazo - dodatnie 10/g max.
Enterobacteriaceae 10/g max.
Drożdże i pleśnie 50/g max.

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:

12 miesięcy od daty produkcji.

OPAKOWANIE:

Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 25 kg netto każdy lub big bagi o wadze 1 000 kg max.


pobierz jako PDF


KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl

Copyright © 2018 by Unipolcom S.A.