Aktualności

Masło ze śmietanki ukwaszonej

WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE

Woda 16,00 % max.
Tłuszcz 82,00 % min.
Sucha masa beztłuszczowa 2,00 % max.
pH plazmy 4,50 – 5,80
 
Bakterie z grupy Coli 10/g max.
Listeria monocytogenes nb/25g
Salmonella nb/25g
Pleśnie i drożdże 100/g max.

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:

30 dni od daty produkcji minimum dla masła chłodzonego w temperaturze +4/+6 oC.
12 miesięcy od daty produkcji dla masła mrożonego w temperaturze poniżej -18 oC.

OPAKOWANIE:

Kartony z wewnętrzną wkładką foliową po 25 kg netto każdy.


pobierz jako PDF


KONTAKT
upc@unipolcom.com.pl

Copyright © 2018 by Unipolcom S.A.