Aktualności

Mleko pełne w proszku instant

Jakość:

ADPI Extra Grade

WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE

Woda 3,00 % max.
Tłuszcz mleczny 26,00 % min.
Białko ok. 26,00 %
Laktoza ok. 37,00 %
Popiół ok. 6,00 %
Lecytyna 0,2 % max.
Kwasowość wolna 0,15 % max.
Indeks rozpuszczalności 0,5 ml max.
Zwilżalność mniej niż 30 sekund w temperaturze 25ºC
Cząstki przypalone dysk A
 
Ogólna liczba bakterii 10 000/g max.
Bakterie z grupy Coli nb/0,1g
E. Coli nb/0,1g
Salmonella nb/25g
Drożdże i pleśnie 50/g max.

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:

12 miesięcy od daty produkcji.

OPAKOWANIE:

Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 25 kg netto każdy lub big bagi o wadze 1 000 kg max.


pobierz jako PDF


KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl

Copyright © 2024 by Unipolcom sp. z o.o.