Aktualności

Koncentrat białek mlecznych 60

WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE

Woda 6,00 % max.
Tłuszcz 2,00 % max.
Białko 60,00 % min.
Laktoza ok. 26,00 %
Cząstki przypalone dysk B lub lepszy
 
Ogólna liczba bakterii 50 000/g max.
Listeria monocytogenes nb/25g
Salmonella nb/125g
Gronkowce koagulazo-dodatnie nb/0,1g
Enterobacteriaceae 10/g max.
Pleśnie i drożdze 100/g max.

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:

18 miesięcy od daty produkcji.

OPAKOWANIE:

Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 20 kg netto każdy.


pobierz jako PDF


KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl

Copyright © 2018 by Unipolcom S.A.