Aktualności

Bezwodny tłuszcz mleczny

WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE

Woda 0,2 % max.
Tłuszcz 99,98 % min.
Wolne kwasy tłuszczowe 0,35 % max.
 
Ogólna liczba bakterii 500/g max.
E. Coli 10/g max.
Listeria monocytogenes nb/25g
Salmonella nb/25g
Gronkowce koagulazo - dodatnie nb/g
Enterobacteriaceae nb/g
Pleśnie i drożdze 10/g max.

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:

Pakowany w kartony - 9 miesięcy od daty produkcji - w temperaturze poniżej 10 oC.
Pakowany pod osłona azotu w beczki 180 kg - okres przechowywania 12 miesięcy od daty produkcji - w temperaturze poniżej 18 oC.

OPAKOWANIE:

Kartony po 25 kg, beczki po 180 kg.


pobierz jako PDF


KONTAKT
upc@unipolcom.com.pl

Copyright © 2018 by Unipolcom S.A.