Aktualności

Serwatka kwaśna w proszku

WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE

Woda 4,00% max.
Tłuszcz 1,25% max.
Białko 11,00% min.
Popiół 8,50% max.
pH 5,00 min.
Indeks rozpuszczalności 1,00% max.
Cząstki przypalone dysk B lub lepszy
   
Ogólna liczba bakterii 50 000/g max.
Bakterie z grupy Coli nb/0,1g
Listeria monocytogenes nb/25g
Salmonella nb/25g
Gronkowce koagulazo - dodatnie 100/g max.
Enterobacteriaceae 10/g max.
Drożdże i pleśnie 100/g max.

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:

12 miesięcy od daty produkcji.

OPAKOWANIE:

Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 25 kg netto każdy.


pobierz jako PDF


KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl

Copyright © 2018 by Unipolcom S.A.