Aktualności

Maślanka w proszku

WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE

Woda 5,00 % max.
Tłuszcz 6,00 % max.
Białko w s.m. 30 % min.
pH 6,2 min.
Indeks rozpuszczalności 1,5 ml max. 
Cząstki przypalone dysk B lub lepszy
 
Ogólna liczba bakterii 50 000/g max.
Bakterie z grupy Coli 10/g max.
Listeria monocytogenes nb/25g
Salmonella nb/25g
Gronkowce koagulazo - dodatnie nb/g
Enterobacteriaceae 10/g max.
Pleśnie i drożdze 100/g max.

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:

12 miesięcy od daty produkcji.

OPAKOWANIE:

Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 25 kg netto każdy lub big bagi o wadze 1 000 kg max.


pobierz jako PDF


KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl

Copyright © 2018 by Unipolcom S.A.