Aktualności

Natłuszczana serwatka w proszku

WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE

Woda 2,00 % max.
Tłuszcz 50,00 % +/- 5
Białko 5,00 % min.
Laktoza 25,00 % min.
Popiół 9,00 % max. 
pH regenerowanej serwatki 6,30 – 6,80
Cząstki przypalone dysk B lub lepszy
 
Ogólna liczba bakterii 100 000/g max.
Woda utleniona nieobecna
Azotany 50 ppm max.
Azotyny nieobecne
Antybiotyki nieobecne

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:

9 miesięcy od daty produkcji.

OPAKOWANIE:

Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 25 kg netto każdy.


pobierz jako PDF


KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl

Copyright © 2018 by Unipolcom S.A.