Aktualności

Koncentrat białek serwatkowych 80

WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE

Woda 5,50 % max.
Tłuszcz 8,00 % max.
Białko w s.m. 80 % min.
Laktoza 8,00 % max.
Popiół 3,50 % max.
pH 6,00 min.
Indeks rozpuszczalności 1,00 ml max.
Cząstki przypalone dysk B lub lepszy
 
Ogólna liczba bakterii 20 000/g max.
Bakterie z grupy Coli 10/g max.
Listeria monocytogenes nb/25g
Salmonella nb/25g
Gronkowce koagulazo - dodatnie nb/g max.
Enterobacteriaceae 10/g max.
Drożdże i pleśnie 100/g max.

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:

24 miesiące od daty produkcji.

OPAKOWANIE:

Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 25 kg netto każdy.


pobierz jako PDF


KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl

Copyright © 2024 by Unipolcom sp. z o.o.